زاویه تماس از طریق ،اندازه گیری زا یه ای که یک قطره از مایع به سطح جامد ایجاد می کند،به دست می آید و کمیتی برای بیان ترشوندگی سطح جامد به وسیله مایع است.بسته به اینکه زاویه کوچکتر یا بزرگتر از 90 درجه باشد سطح جامد آبدوست یا ابگریز است ،در زاویه صفر سطح کاملا صفر می شود،به عبارت دیگر زاویه 90درجه مرز بین آبدوستی و ابگریزی است.زاویه تماس یک قطره از مایع با سطح در تعیین ترشوندگی ان،موثر است.هر چه زاویه تماس به صفر نزدیک باشد ترشوندگی بیشتر است.هر چه زاویه تماس به 180نزدیک تر باشد ابگریزی افزایش می یابد


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها